The End of 2016, The End of Five Years and a Half.

Assalamualaikum and hi. idk whether there are people who read my blog, but still i wanna write here so all of the things in my heart would be kept as memories, here. :)

Do i still remember the feeling of going to pursue my study in IPGKDRI, as a TESL student? Yeah, i am. Masa tu the feeling sangat berdebar, anxious, nervous everything. So normal, sebab dah tahu kita akan spend masa kat situ for almost six years, SIX YEARS AT THE SAME PLACE WITH ALMOST ALL THE SAME PEOPLE. Haaaaa.

Dari Wakaf Tengah, Gong Badak tu takdek KFC, McDonald, Kedai Makan yg hipster2, Mydin Mall, Giant Market sampailah sekarang dah ada. Omg the memories. I just cant. Too much things terpaksa ditinggalkan. All of sudden. I admit that i was never ready to leave that place and the people there. Sangat banyak yang nak diceritakan dalam entri yang bleh dtulis dalam blog ni. Kalau nak spill out, semua perasaan ada. Bercampur baur.

I want to keep all about the people i value here, of Kamil, Amira, Abong, Paan, AbeDin, Acu, KakSaid, Ijat, Kak Liza, Kak Mas, Mea, Muni, Aman, Kak Fawa, Kak Ain, Linda, Nami, Kak Atee, Adek, Adel, Azimah, Syaak, KakYa, Dr Jee, Ustaz, Mama Siti etc etc. Too many people that i could just lie down and dream about them instead of writing about them here.

So i guess i would just part with them, never keep any hatred in my heart and keep loving people as how i am rn.

Only the thing i could say here is that i have finished my 5 years and a half study there, and going to be interviewed whenever the SPP ring all of us and have my convocation session next year which will be approximately after a year of waiting.

So, yeah. Good bye IPGKDRI.
Thanks for all the memories there.


p/s: il be writing year after year (2011-2016) in the next entries about how i have spent all those years there with the people ive known, there. :)

jzkk. ^^<3
“Raise your words, not voice. It is rain that grows flowers, not thunder.” – Rumi
“Lovers don’t finally meet somewhere. They’re in each other all along.” – Rumi
“Everything in the universe is within you. Ask all from yourself.” – Rumi
“Would you become a pilgrim on the road of love? The first condition is that you make yourself humble as dust and ashes.” ― Rumi
__________________________________________________________
and now to be frank, let's just be nice to each other my dear darling friend :)

sing that.

jauh sekali di sudut hati menyimpan dendam yang amat mendalam.



i want to forgive people easily even when they hurt me a lot. and vice versa.

eh tgh siapkan coursework dgn proposal ni. hehek bubui

Qawiy.

Tak cukup kuat.
Tapi harus cuba jadi kuat.
Ya.
Aku.
Semoga hati hati kita menuju jalan Tuhan.
Bukan ke lembah kehinaan.
Saat kita dlm biah Islamiyyah,
Kita pandang rendah pada yg bukan.
Kita nafikan haknya untuk menuju Shirotol Mustaqeem.


Aku mohon maaf kerna menjauh.
Asif.
Sebab aku ingin cuba jadi Qawiy.
Untuk diri sendiri.
Dan mereka yg sering di belakangku.

Maaf kerna tegar.
Tapi ini aku.

Semoga kita bahagia.
Dalam hidup menuju Tuhan.


P/s

Doa:

Ya Allah, kalau perpisahan tu jalan terbaik tuk kami, ku mohon permudahkanlah.

Tapi, kalau perpisahan tu buruk bagi kami, maka tunjukkanlah kami jalan penyelesaian, wahai Tuhan yang memegang hati hati hamba-Nya.



--
Semoga kalian berdua yg melahir dan mendidik kami tahu,
Kami memerhati dan belajar dari apapun yg terjadi.
Mohon berbaik semula.
Sebelum ke Rumah Allah yg suci..



😔😔 Allah..

am trying

to be the best for you, 
forgive me if i looked like am not interested
inside here *showing heart*
i like you.

i just dont show.
iMalu.

uh uh *blush*



khawin

my sabahan friend mentioned and referred to it as khawin.

so i guess i should call it as khawin too. it seems good to be called like that.
kelu juga ni bila mau bicara soal khawin.

dia dah tanya berapa mas khawin.

awak.. 7k boleh? *senyum sengih tunjuk gigi*


kbai!!!

currently

happy.

with you. :)














we should love the person who made us happy
shouldn't we?
well i guess that shall be applied to me
because i'm enjoying the moment right now
:)



kau diam.
kau senyap.
kau jangan kata apa.

ini dunia aku.
biarkan aku; si luncai ini
dengan labu labu ku bersama.

and you,
dear you,
i love you.


:)

that nickname tho.

you called me with one weird nickname. and i feel weird.
you told me everything about you.
surprisingly, we are having the same rough path.
inshaAllah, He will ease our way.

just.. dont put your hope too much on me.



im scared.
i dont want to hurt ppl.

aku butuh kamu, Cinta!

bismillah.

ya,
aku dan aku tetap masih di sini.
mengharap lagi cinta dari Mu Tuhan.
jangan Kau biar aku di sini, 
riang ria berjalan dalam istidraj.
lupa terus pada yang namanya Tuhan.

Tuhan.
saat aku lari,
saat aku gelincir,
saat aku jatuh,
juga saat aku di awangan,
terbang tinggi, riak dan megah..

jangan Kau lupa, panggil aku kembali,
dengan kuasaMu yang Maha Penyayang.

aku tahu, Kau ada. memerhati aku sedang berjalan di atas ruangan ciptaanMu.




ampunkan aku, Tuhan. hambaMu yg durjana ini.
permudahkan urusan ku, urusan kedua ibu bapaku, urusan insan insan kesayanganku; yg pernah serta yg masih. :")

Allah, Engkau dekat, penuh kasih sayang..



WHY?



..........