Bubui PPISMP. Huhui PISMP.

ohh tajuk entry nak gedik jah kan? haha. meh nak kasi nama panjang post ni. atas tuh nickname jah lol.
"BYE BYE PROGRAM PERSEDIAAN IJAZAH SARJANA MUDA PERGURUAN. HAI HAI PROGRAM IJAZAH SARJANA MUDA PERGURUAN."

amekkaw. sanggup nak baca panjang panjang tajuk entry nih? k. gelak sopan dalam hati. tangan tutup mulut. bajet sopan bebeh. so, berdasarkan tajuk entry aku tuh, korang mesti dah catch up kan? it means aku dah bergelar pelajar ijazah tahun depan. eh esok! haha. esok SATU JANUARI DUA RIBU TIGA BELAS. k. rajin sangat nak menaip mengeja sampai lupa penggunaan angka yang bertanggungjawab menjadi angka. eh okay aku cakap serupa asdfghjkl. err. sekali lagi melalut. alahai sampai bila tak habis entry nih. dahla aku sanggup tinggalkan Espadrilla terkapai keseorangan di viber. haru la aku nih. kawan apa pesen laa. ehh.

so, aku. dan kau. eh kita. di ambang tahun baru masihi. 2013. dua ribu tiga belas. two thousand and thirteen kata si peter. dah. melalut memang kerja aku. -.- mohon bersabar baca entry ni. haha. aku sebenarnya badmood semasa tadi. eh maknanya sebelum menaip entry ni lah. hewhew so, 2013 yang bakal datang esok ni, kompem berlumba sms masuk kan? hai awak..selamat tahun baru. hai awak, happy new year. hai awak...diiringi gambar bunga api meletup. apakah? o.O jadah woi. aku rasa takperlu kot nak hantar sms tuh bagai, cukuplah aku doakan kamu kamu dan kamu dari kejauhan. acewah. "Bismillah, semoga hari esok lebih baik drpd hari semalam. buat kita. dari Nya yang Mengasihi dengan penuh belas kasihan. Aamin." itu, doa aku untuk kamu. tapi kalau dapat jugak sms dari iteww, mohon mengerti. kamu istimewa. di hati iteww. peace!

oh dan aku, malas masih bertakung dalam jiwa ini. dalam hati ini. bertakung macam takungan air yang dipenuhi nyamuk aedes tuh. dahla bertakung dengan air kotor. bernyamuk aedes pulokk. hoh. mohon imagine sendiri. wuuu. takmo balik ipg sobs sobs sambil lap hingus.
tapi tapi tapi tetap tak dapat menahan ke-eksaited-an men-doodle. -_____-"

// adaptation version. dirikudrcinta.blogspot.com //

ayat takleh bla. welcome back to school. welcome back to ipg kdri. mohon aku mengucap sekarang dan sedar diri. hoi hoi. dah lah. nak sambung menconteng planner 2013. sambil fikir nak lukis gambar Xena versi adaptasi. untuk Espadrilla. nah kasi cium.

p/s : awak, mohon jaga diri di musim air bah ni. walaupun bukan di negeri awak. ehh err.

No comments: