perfect partner ehem.

i read one of my friends' blogs and i found this. re; @irna's. yay! happy jugaklah rasa bila nampak ada something yang saya boleh tulis when the boredom appears. serius bosan nak nak bila kita tak rasa macam nak bercakap dengan orang. rasa nak sendiri. ceh sendiri aaa konon. here is the survey. ehem maaf kalau rasa saya menggatai. saje je ni nak taip dah rasa macam bosan sangat kan sementara tunggu nak lelap sambil dengar lagu 'tholama asyku ghoromi....'

let's start. :) 

Survey: Perfect Partners

1. How tall should he be?
- a bit taller than me should be nice but if he is much taller or shorter than me it's okay. saya terima je ehem. 

2. What hair colour should he have?
- black. black. aswad. eh. of course, it should be in black or whatever his original hair colour is. fyi, saya tak suka orang celup celup nih, celup clorox kang nak? :p

3. What kind of personality should he have?
- kelakauuu bak hang itu yang saya cari ececeh. alah yang penting kemas, wangi. because i'm too sensitive about hygiene ish ish

4. Older or younger?
- same age. whatever it takes, he should be in the same age with me. tak pernah lagi berminat dengan orang lagi tua. lagi muda tu ada ah. eh. macam tau je. ihik.

5. What film actor should he most be like?
- dari kecik sampai besar suka orang mata sepet maybe korean or chinese well i should say here that irna's taste kinda same like mine. or mine kinda same like her ah pape jelah. mihmih. nak sama dengan T.O.P Bigbang boleh tak pelis pelis? dahla suara macho ehem.

6. What singer should he most be like?
- again, same. tak suka jugak. tp kalau suara sama macam t.o.p wah tak tidur la saya dengar awak bercakap! eh.

7. Do they need to cook?
- haruslah sebab nak mintak tolong ajar masak.. saya tak pandai masak. ah sedihnyaaa. kesiannya awak kalau dapat saya! :'(

8. What is his best body part?
- lips. and eyes. oh senyum please! and make yr eyes smaller. comel kot diorang mata kecik ni. eh.

9. What car should he drive?
- any car should be nice but please jgn nak loyar buruk naik kereta sorong cheq tolak hang kelaut kang haaa. 

10. What one thing completely turns you on?
- mata yang kuyu. or someone that i catch him staring at someone else. that look. pergh. ~.~ melting.

11. Who was the guy on your mind when you were doing this survey?
- mixed. too much imagination. berdasarkan the 10th Q, secret ah. hahah

12. Tag 6 people to do this survey too.
- anyone who read this who have any belog or facebook hehehs.


so? awak ada ciri ciri tu semua? :p

No comments: